Tapasztalat/Referenciák


A több, mint 30 éves sportolói múltam és a sport élvonalban eltöltött hosszú évek, valamint a közigazgatásban eltöltött 25 év munka-és ügyféltapasztalata segíti a professzionális, precíz és tapasztalt munkavégzésünket, amely központjában mindig a vevőink igényeinek maximális kielégítése áll. 

A magyar bajnokság élvonalában sportolóként eltöltött több évtized, valamint a nemzetközi bajnokságokban/tornákon való szereplések során óriási tapasztalatot szereztem és közvetlenül beleláthattam a sportrendezvények lebonyolításába, szervezésébe. 

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen egy profi, színvonalas rendezés, ami a játékosokat és nézőket is magával ragadja és mi ennek a kulcsa. 

A külföldi rendezvényeken való részvételem során sok új és kreatív dolgot láttam és tapasztaltam, amelyeket a hazai rendezvényeinknek is szeretnénk bevezetni kuriózumként és ezzel színesíteni a szolgáltatásunk színvonalát és növelni a megrendelőink elégedettségét.

Az eddig referenciák közé tartozik több nagyon jól sikerült céges sport nap, mely rendezvények során a cégek munkatársai kizökkenve a monoton hétköznapokból a munkából, nagyon jól érezték magukat és csapatként is összekovácsolódtak. 

Visszajelzéseik főként arra irányultak, hogy a monoton munka után a rendezvényen, sporttevékenységek során "kiengedték a gőzt" és olyan oldalát ismerték meg egymásnak, amelyre a mindennapi munkájuk során nem volt lehetőségük. 

A sportrendezvényeink után a cégvezetők elégedettsége főként a csapatépítésre irányult, a dolgozók közti összetartást emelték ki, amely nagymértékben megnövelte a teljesítményüket és munkakedvüket egyaránt. 

Számos sikeres céges rendezvényt bonyolítottunk le és sikeres visszajelzéseket kaptunk pl. a 30 éves megalakulását ünneplő debreceni Plastic Tranzit Kft.-től, valamint a BER-OKT Bt-től, ahol szintén kiváló csapatépítést jelentett céges sportrendezvényünk és sportnapunk lebonyolítása.

Számos sportrendezvény szervezésében és lebonyolításában vettünk részt, amely közül kiemelnénk a többszörös magyar bajnok és kupagyőztes NB. I-es Mezei-Vill Futball Club teltházas sportrendezvényeit, mely mérkőzéseket az M4 csatorna is közvetíteni szokott. 

Ezeket a rendezvényeket számos kiegészítő dologgal is színesítjük, ilyen pl. a mérkőzések előtt bevonuló kis gyermekek bevonulása, a szünetben a nézők szórakoztatására fellépő táncosok és tombola sorsolás, valamint egyéb más színes programok.

Nagyszabású sportrendezvényeket, tornákat, táborokat és kis csoportos tréningek megszervezését bonyolítottuk le a Magyar Bajnokságot és többszörös nemzetközi kupát nyert Bihari Női Futball Klub sport egyesületének.

Kiemelkedő nemzetközi színtű referenciánk a több napos futsal Bajnokok Ligája magyarországi rendezésében és lebonyolításában való részvételünk, melyre kiváló visszajelzést érkezett az UEFA részéről.