Munkatársak bemutatása


Kecskésné Füredi Andrea vagyok, több mint negyed évszázada a sport területén tevékenykedem. Aktív sportolóként több évtizedet töltöttem el a labdarúgásban, ahol voltam magyar bajnok és többszörös nemzetközi tornagyőztes /pl. Olaszország számos városában, valamint Szardínia szigetén számos egyéni külön díjazással. 

Több sportágra van rálátásom, hisz kipróbáltam magam, többek között kézilabdában, futásban, asztaliteniszben, mely sportágakban szintén számos sikert értem el. Több évig küzdősportoltam, karatéztam, ahol magyar bajnok voltam és különdíjazott. Az aktív pályafutás után is közel maradtam a sporthoz, hisz jelenleg egy sportegyesületet elnöke vagyok és több gyermek, valamint utánpótlás csapat labdarúgó edzője.

 A legkisebbektől az óvodás csoportoktól a junior korosztályig tartunk edzéseket/táborokat és versenyeztetjük a gyermekeket. A saját gyermekem három és fél éves, így közvetlenül tapasztalom, hogy a kisgyermek korosztálynak melyek az igényei, milyen tevékenységekkel lehet a gyermekeket lekötni és színessé, élvezetessé és emlékezetessé tenni számukra egy programot.

 A nagyobb gyermekek igényeit is jól ismerem, hisz szinte minden korosztályban foglalkozunk velük az edzések/táborok és versenyek során. A sport mellett 25 évig dolgoztam a közigazgatásban, rengeteg ügyféllel, emberrel találkoztam így nagyon jó emberismeretre tettem szert, ami megkönnyíti az emberekkel való kommunikációmat, valamint nagyon közel állnak hozzám az igényeik és tudom, hogy az egész napos munka után, milyen kikapcsolódásra van szükségük. 

Férjem Kecskés Richárd szintén hosszú évekig sportolt és egy több évtizede sikeresen működő cég vezetőjeként a gyakorlati tapasztalataival is aktívan segíti a vállalkozásunk munkáját. Férfiként rálátása van és közvetlen tapasztalata a célirányosan férfiak számára szervezett céges/sport napok megszervezésében, amellyel hatékonyabban ki tudjuk szolgálni az erősebik nem igényeit a rendezvényeinken, ahol igazán kikapcsolódhatnak és elfelejthetik a hétköznapok problémáit.

 A sport végig kísérte az eddigi életemet, számos örömöt és boldogságot adott, amelyet szeretnék tovább adni a rendezvényeink által Önöknek/Nektek, hogy minél többen megtapasztalják, milyen hatalma van a lélek felett és hogyan formálja életünket.