Köszönjük

A Plastic Tranzit Kft. ügyvezetőjeként szeretném megköszönni, hogy a precíz és lelkiismeretesszervezésüknek köszönhetően a cégünk 30 éves jubileumi rendezvényét méltó képpenünnepelhettük meg és tették felejthetetlenné számunkra.

Biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb is Önöket választjuk!

Köszönjük!

Papp István vagyok, a BER-OKT Bt. ügyvezetője. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal,amely lehetővé tette egy nagyon jó hangulatú céges csapat építő sport nap létrehozását, amely mégösszébb kovácsolta a munkatársakat és a cég vezetést egyaránt és amely utána a továbbimunkafolyamatok és sokkal jobb hangulatban teltek, felelevenítve a színes programok kellemespillanatait és történéseit.

Bízunk benne, hogy a munka kapcsolatunk a jövőben is folytatódni fog!

Tisztelettel: Papp István

                       BER-OKT BT.


A Bihari Női Futball Klub nevében szeretnénk köszönetet mondani a sport rendezvényeinkmegszervezéséért, amely során köszönhetően az Önök kiváló közreműködésének és szervezésének,rengeteg nézőszámot tudunk produkálni és számos gyermeket a sportág mellé állítani. 

Legközelebb is Önöket fogjuk választani, hisz nagyon elégedettek vagyunk a pontos, percíz éslelkiismeretes szervezésükkel és a profi hozzáállásukkal.

A sportolói múltjuk nagyon hiteles számunkra és látszik az óriási tapasztalatuk a sport-és a sportrendezvények terén.

Biztosak vagyunk a jövőbeni közös munka folytatásában!

Köszönjük!


Bihari Női Futball Klub